IV. Dr. Fekete Nándor Emléktorna

2018. szeptember 8-án negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Dr. Fekete Nándor Emléktorna. Idén is 8 csapat mérkőzik meg egymással két négyes csoportban.

Bővebben ...

Labdarúgó tornagyőzelem Gronau-Epeben!

U 17 csapatunk Gronau-Epeben (Németország) megnyerte a négycsapatos tornát, ahol két német és egy holland csapattal találkozott.

Bővebben ...

III. hely a megyei Szuperkupán

Serdülő (U16) bajnokcsapatunk a megyei Szuperkupán harmadik helyezést ért el.
A bajnoki címért járó érmeket és kupát is átvehették játékosaink.

Bővebben ...

U19-s csapatunk 4. helyezett lett

U 19 csapatunk a Kiemelt U19-s bajnokság 4. helyén végzett.

Bajnok az U16-s csapunk

U 16 csapatunk megnyerte csoportját a serdülő bajnokságban és készül a három csapatos megyei döntőre.

Korosztályos első helyezések Békésszentandráson

A Békésszentandrási Hunyadi Mátyás SE meghívására három korosztállyal (U7, U9, U11) vettünk részt a helyi sportpályán rendezett táborzáró tornán. 

Bővebben ...

III. Dr. Fekete Nándor Emléktorna

2017. szeptember 9-én harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Dr. Fekete Nándor Emléktorna. Idén is 8 csapat mérkőzik meg egymással két négyes csoportban.

Bővebben ...

Megyei bajnok a Berényi Gyermek FC serdülő (U 16) csapata!

Másfél héttel az Északi csoport megnyerése után Békéscsabán az UFC pályáján az U16 csapatunk a megyei bajnoki címet is megszerezte!

Bővebben ...

TAO pályázaton nyert eszközök átadása

Május 6-án, a Mezőberényi LE – Csabacsüd bajnoki mérkőzés előtt került sor a Berényi Gyermek FC 2016/2017 évi TAO pályázatán nyert tárgyi eszközök és sportfelszerelések, sporteszközök átadására. Az egyesület összesen 10.426.950 Ft támogatást nyert, amit versenyeztetésre, utaztatásra, sportfelszerelésre, sporteszközökre fordított.

Bővebben ...

Defibrillátor tanfolyam

Guti Ambrus, a Mezőberényi Mentőállomás vezetője tartalmas elméleti és gyakorlati képzést tartott a Gyermek FC tagjainak a TAO pályázaton beszerzett defibrillátor használatáról. A mai csak kezdete volt a későbbi együttműködésnek a két szervezet között. Köszönjük!